Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Avocatul Poporului. Succes. Centrul de transfuzie sanguină Sfântu Gheorghe – reparații în curs de finalizare


30 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 26 ianuarie 2017, Avocatul Poporului a anunțat că Managerul Centrului de transfuzie sanguină din Sfântu Gheorghe i-a comunicat, printr-o adresă din 12 ianuarie 2017, că în aproximativ 10 zile vor fi terminate lucrările de reparații în cadrul unității sanitare, potrivit unui comunicat al AP, semnat de Matei Vîrtosu, Purtător de cuvânt.

Răspunsul conducerii Centrului a venit după ce Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, în 18 octombrie 2016, și a întreprins demersuri, în urma apariției unor informații în presă, conform cărora ploaia pătrunde cu ușurință în clădire, iar apa se prelinge pe pereți, fiind afectată instalația electrică și există posibilitatea izbucnirii unui incendiu.

Sesizarea din oficiu a vizat posibila încălcare a art. 34 din Constituția României privind dreptul la ocrotirea sănătății.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii