JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

Ziua Lucrătorului Procuraturii moldovene


31 ianuarie 2017 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova a dat publicității mesajul de felicitare cu ocazia sărbătorii Zilei Lucrătorului Procuraturii, semnat de Victor Micu, președintele CSM, potrivit csm.md.

Victor Micu, președinte CSM: „Cu ocazia sărbătorii Zilei Lucrătorului Procuraturii, Consiliul Superior al Magistraturii vă urează calde felicitări și urări de bine!

Ne exprimăm respectul și recunoștința pentru munca dumneavoastră nobilă, consacrată triumfului dreptații, contribuind la înfăptuirea dreptății. De eficiența activității procurorilor depinde nu doar siguranța societății, dar și sporirea credibilității sistemului judecătoresc national. Prin competența, strictețea și punctualitatea de care dați dovadă zilnic, se facilitează implementarea normelor de conduită pentru toți participanții la un proces de judecată echitabil.

În această zi marcantă, tuturor colaboratorilor Procuraturii, CSM vă urează sănătate, fericire personală, prosperitate, succese și realizări notabile în distinsa activitate ce o desfășurați.”

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică