« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Infrastructură
Profesionişti
 

Corina Crețu: încă 10 proiecte de investiții pentru România aprobate
31.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 27 ianuarie 2017, Corina Crețu, Comisarul european pentru politică regională, a aprobat continuarea a 10 proiecte din mai multe regiuni din România, cu o contribuție din partea UE de aproximativ 800 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al CE – Reprezentanța în România.

Proiectele se referă la infrastructura de transport feroviar și rutier, sistemul de alimentare cu apă, managementul deșeurilor și prevenirea dezastrelor naturale.

Corina Creţu: „Aceste proiecte reprezintă mai mult decât simple investiţii în infrastructură: folosite în mod eficient pot deveni catalizatori ai dezvoltării la nivel local, regional și național. De aceea este cu atât mai important ca fondurile UE să fie folosite în mod strategic și în concordanță cu prioritățile de investiții din România.”

 
Secţiuni: Content, Dreptul mediului, Dreptul Uniunii Europene, Infrastructură | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD