Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul sportului
Dreptul sportului
CărţiProfesionişti

Cristian Țopescu, Cetățean de onoare al municipiului București


31 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul sportului, Flux informații

Luni, 30 ianuarie 2017, la propunerea Gabrielei Firea, Primarul General, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, cu 43 de voturi pentru din 46 exprimate, proiectul de hotarare prin care se confera titlul de Cetatean de onoare al municipiului Bucuresti lui Cristian George Țopescu, in semn de recunoastere pentru promovarea si sustinerea sportului romanesc, potrivit unui comunicat al Primariei municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea: “Peste foarte putin timp, domnul Cristian Țopescu va implini frumoasa varsta de 80 ani, ceea ce constituie un excelent prilej pentru a va propune sa-i acordam titlul de cetatean de onoare al Capitalei. Domnul Țopescu este o legenda vie a sportului si televiziunii din Romania, vocea sa cu un timbru inconfundabil insotind, parca dintotdeauna, succesele marilor nostri campioni. Cristian Țopescu este deja un bun national al romanilor, iar noi, bucurestenii, suntem privilegiati sa-i fim concitadini”.

Cristian George Țopescu s-a nascut la 26 martie 1937 in Bucuresti si este licentiat al Institutului de Educatie Fizica si Sport (1970). Membru al echipei hipice a Romaniei, a practicat Sarituri peste obstacole, apoi a fost transferat la Clubul Sportiv Steaua (1960-62), unde a triumfat in doua campionate nationale. Intre anii 1964-2004, la TVR, a lucrat ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor sef sport, director general adjunct TVR.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică