Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

UAIC. Locul trei într-un top al universităților preocupate de accesul la cercetare
01.02.2017 | Irina RÎMARU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este pe locul al treilea în România într-un top al universităților preocupate de accesul la cercetare. Topul este realizat sub egida Webometrics, o inițiativă a unui grup de cercetători spanioli ce urmăresc și ierahizează activitatea de publicare a rezultelor cercetării știinfice.

Prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu, prorector pentru programe de cercetare ştiinţifică şi transfer de cunoştinţe: „În acest clasament sunt monitorizate 12.000 de universități din totalul celor aprox. 20.000 câte sunt în momentul de față în lume, aceasta înseamnă că universitățile din România enumerate mai sus se plasează în primele 15 % dintre cele monitorizate și în grupul primelor 9% din totalul universităților existente. Rezultatele sunt surprinzător de bune, având în vedere gradul de finanțare al cercetării de la noi”.

Clasamentul complet este disponibil aici.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate