« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Institutul Notarial Român. Seminar Regulamentul UE 650/2012 și implicații fiscale transfrontaliere, 24 martie 2017
01.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 31 ianuarie 2017, Institutul Notarial Român, în calitate de partener al proiectului ”Europe for Notaries – Notaries for Europe”, cofinanțat de Comisia Europeană, a informat că organizează în data de 24 martie 2017, cu sprijinul Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană și în colaborare cu Camera Notarilor Publici București, seminarul internațional cu tema ”Regulamentul UE 650/2012 și implicații fiscale transfrontaliere” la Centrul de Conferințe ”Auditorium Pallady”, situat în București, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, sect. 3, Sala Buenos Aires, potrivit unui comunicat al Institutului.

Principalul scop al proiectului este abordarea unor teme de interes pentru notarii publici în legătură cu Regulamentul 650/2012 (aplicabil din 17 august 2015), act normativ care a modificat fundamental regulile aplicabile succesiunilor transfrontaliere, precum și activitatea notarială din acest domeniu. În consecință, lectorii vor prezenta noile reglementări și vor discuta diverse cazuri practice cu participanții la eveniment.

Termenul limită pentru completarea formularului de înscriere este 28 februarie 2017.

Participarea este gratuită în limita locurilor existente în sală. Seminarul este echivalat cu simpozionul profesional în cadrul programului de formare continuă a notarilor publici organizat de Camera Notarilor Publici București din perioada 24-25 martie 2017.

 
Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD