Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Institutul Notarial Român. Seminar Regulamentul UE 650/2012 și implicații fiscale transfrontaliere, 24 martie 2017


1 februarie 2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene, Notari
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Marți, 31 ianuarie 2017, Institutul Notarial Român, în calitate de partener al proiectului ”Europe for Notaries – Notaries for Europe”, cofinanțat de Comisia Europeană, a informat că organizează în data de 24 martie 2017, cu sprijinul Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană și în colaborare cu Camera Notarilor Publici București, seminarul internațional cu tema ”Regulamentul UE 650/2012 și implicații fiscale transfrontaliere” la Centrul de Conferințe ”Auditorium Pallady”, situat în București, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, sect. 3, Sala Buenos Aires, potrivit unui comunicat al Institutului.

Principalul scop al proiectului este abordarea unor teme de interes pentru notarii publici în legătură cu Regulamentul 650/2012 (aplicabil din 17 august 2015), act normativ care a modificat fundamental regulile aplicabile succesiunilor transfrontaliere, precum și activitatea notarială din acest domeniu. În consecință, lectorii vor prezenta noile reglementări și vor discuta diverse cazuri practice cu participanții la eveniment.

Termenul limită pentru completarea formularului de înscriere este 28 februarie 2017.

Participarea este gratuită în limita locurilor existente în sală. Seminarul este echivalat cu simpozionul profesional în cadrul programului de formare continuă a notarilor publici organizat de Camera Notarilor Publici București din perioada 24-25 martie 2017.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro