Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Judecătoria Sibiu susține poziția CSM și a Asociației FJR ref. independența sistemului judiciar


2 februarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 2 februarie 2017, Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Sibiu a decis, în unanimitate, adoptarea Hotărârii nr. 2/2 februarie 2017, potrivit unui comunicat transmis agerpres.ro de către Ana-Maria Langtaler, Purtător de cuvânt.

Hotărârea privește:

1. Susținerea Mesajului public pentru apărarea independenței sistemului judiciar în ansamblul său, emis de Consiliul Superior al Magistraturii la data de 1 februarie 2017.

2. Susținerea Poziției Consiliului Superior al Magistraturii față de adoptarea, de către Guvernul României, a ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea codurilor penale și a sesizării Curții Constituționale de Președintele Consiliului Superior al Magistraturii potrivit art. 46 lit. e) din Constituția României.

3. Susținerea Apelului pentru o putere judecătorească independentă, formulat de Asociația „Forumul Judecătorilor din România”.

4. Susținerea unor măsuri ferme pentru apărarea statului de drept, independenței justiției, statutului și intereselor profesionale ale judecătorilor și procurorilor români.

 

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii