Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Concurs de admitere la SNG, 23 aprilie 2017
03.02.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 2 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, în Bucureşti, la data de 23 aprilie 2017, conform calendarului de desfăşurare a concursului, propus de Şcoala Naţională de Grefieri şi Direcţia resurse umane şi organizare.

Astfel, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii stabilit un număr de 55 locuri de grefier cu studii superioare juridice, dintre care 40 alocate instanţelor judecătoreşti şi 15 locuri pentru parchete.

De asemenea, Plenul CSM a aprobat:
– tematica şi bibliografia pentru concurs;
– anexa 1 la nota direcţiei de specialitate;
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 450 lei;
– componenţa comisiei de admitere a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri ce se va organiza la data de 23 aprilie 2017.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 59/27739/2016 privind organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 60/27739/2016 cu propunerile privind componenţa comisiei de organizare a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri propus a se organiza la data de 23 aprilie 2017

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti