Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs de admitere la SNG, 23 aprilie 2017
03.02.2017 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Joi, 2 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, în Bucureşti, la data de 23 aprilie 2017, conform calendarului de desfăşurare a concursului, propus de Şcoala Naţională de Grefieri şi Direcţia resurse umane şi organizare.

Astfel, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii stabilit un număr de 55 locuri de grefier cu studii superioare juridice, dintre care 40 alocate instanţelor judecătoreşti şi 15 locuri pentru parchete.

De asemenea, Plenul CSM a aprobat:
– tematica şi bibliografia pentru concurs;
– anexa 1 la nota direcţiei de specialitate;
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 450 lei;
– componenţa comisiei de admitere a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri ce se va organiza la data de 23 aprilie 2017.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 59/27739/2016 privind organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 60/27739/2016 cu propunerile privind componenţa comisiei de organizare a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri propus a se organiza la data de 23 aprilie 2017


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.