Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Sesiune de numire a judecătorilor în funcţia de procuror şi a procurorilor în funcţia de judecător – martie 2017. UPDATE. Lista posturilor de procuror vacante
03.03.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 2 martie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că a fost publicată lista posturilor de procuror vacante.

Cererile de numire a judecătorilor în funcţia de procuror se depun la CSM cel mai târziu până la data de 8 martie 2017 (inclusiv).

:: Lista posturilor de procuror vacante

***

Joi, 2 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat că este necesară organizarea primei sesiuni de numire a judecătorilor în funcţia de procuror şi a procurorilor în funcţia de judecător în luna martie 2017, urmând ca stabilirea în concret a lunii în care se va organiza cea de a doua sesiune să se facă după ce se vor cunoaşte perioadele exacte de desfăşurare a concursurilor preconizate a fi organizate în cea de a doua parte a anului 2017.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 13)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 3/506/2017  privind organizarea unor sesiuni de numire a judecătorilor în funcţia de procuror şi a procurorilor în funcţia de judecător

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti