Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Drept penal, Flux informații, Sistemul judiciar

Judecătoria Caransebeș susține poziția CSM și a Asociației FJR ref. independența sistemului judiciar

3 februarie 2017 | JURIDICE.ro

Joi, 2 februarie 2017, Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Caransebeș a hotărât, potrivit unui comunicat al judecătoriei:

1. Susținerea Mesajului public pentru apărarea independenței sistemului judiciar în ansamblul său, emis de Consiliul Superior al Magistraturii la data de 1 februarie 2017.

2. Susținerea Poziției Consiliului Superior al Magistraturii față de adoptarea, de către Guvernul României, a ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea codurilor penale și a sesizării Curții Constituționale de Președintele Consiliului Superior al Magistraturii potrivit art. 46 lit. e) din Constituția României.

3. Susținerea Apelului pentru o putere judecătorească independentă, formulat de Asociația „Forumul Judecătorilor din România”.

4. Susținerea unor măsuri ferme pentru apărarea statului de drept, independenței justiției, statutului și intereselor profesionale ale judecătorilor și procurorilor români.

Citeşte mai mult: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică