Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Judecătoria Timișoara susține poziția CSM și a Asociației FJR ref. independența sistemului judiciar


3 februarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații, Sistemul judiciar

Vineri, 3 februarie 2017, Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Timișoara a hotărât, cu majoritatea celor prezenți, potrivit unui comunicat al judecătoriei:

1. Susținerea Mesajului public pentru apărarea independenței sistemului judiciar în ansamblul său, emis de Consiliul Superior al Magistraturii la data de 1 februarie 2017.

2. Susținerea Poziției Consiliului Superior al Magistraturii față de adoptarea, de către Guvernul României, a ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea codurilor penale și a sesizării Curții Constituționale de Președintele Consiliului Superior al Magistraturii potrivit art. 46 lit. e) din Constituția României.

3. Susținerea Apelului pentru o putere judecătorească independentă, formulat de Asociația „Forumul Judecătorilor din România”.

4. Susținerea oricăror altor măsuri ferme pentru apărarea statului de drept, independenței justiției, statutului și intereselor profesionale ale judecătorilor și procurorilor români.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică