« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Mesajul Președintelui României pentru Societatea de Științe Juridice
05.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de Științe Juridice, al cărei exponent media este JURIDICE.ro, a decernat, în cadrul GALEI JURIDICE desfășurate joi, 2 februarie 2017, în București, CCIR Business Center, Aula Candelabrelor, DIPLOMA DE RECUNOAȘTERE pentru contribuții juridice la menținerea echilibrului în Statul Român domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României. În cadrul evenimentului, doamna prof. univ. dr. Simina Tănăsescu a transmis mesajul Președintelui, pe care îl prezentăm integral:

Devine din ce în ce mai clar că independenţa justiţiei şi menţinerea statului de drept sunt liniile roşii ale societăţii româneşti, peste care nu se poate trece şi pe care avem obligaţia să le protejăm cu toată fermitatea. Acum, mai mult decât oricând, este nevoie ca toţi cei care şi-au asumat responsabilitatea de a promova valorile democratice în România să fie uniţi şi să-şi coalizeze eforturile pentru stoparea exceselor de putere pe care le vedem manifestându-se în aceste zile.
Felicit Societatea de Ştiinţe Juridice pentru diseminarea informaţiilor juridice nu doar în rândurile specialiştilor, ci mai ales către publicul larg şi vă chem pe toţi să fiţi solidari în susţinerea cu stăruinţă a valorilor esenţiale care ne unesc, anume domnia legii, protecţia drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, o societate democratică funcţională şi independenţa justiţiei în cadrul statului de drept.
Respectul faţă de lege este nu doar o valoare fundamentală fără de care nicio democraţie veritabilă nu poate exista, ci şi unul din obiectivele asumate de către Societatea de Ştiinţe Juridice. Vă încurajez să continuaţi cu aceeaşi determinare eforturile de a promova şi consolida acele principii care fac din România un stat de drept puternic.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.