« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

INM. Grup de lucru pentru judecători în domeniul migrației și azilului / 6-7 aprilie, 19-21 iunie, 11-12 septembrie 2017, Malta. UPDATE: Rezultate selecție
14.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 13 martie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele procedurii de selecție. Ca urmare a anunțului publicat pe pagina web a Institutului, au fost depuse 2 candidaturi, dintre care au fost selectați selectați în vederea participării la grupul de lucru în domeniul migrației și azilulu, în această ordine de prioritate, următorii:

1. Ioana Cîrstea – Tribunalul Prahova;
2. Irina Nicoleta Elisabeta Cioponea (Budeleanu) – Curtea de Apel Ploiești.

***

Vineri, 3 februarie 2017, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea unui grup de lucru în domeniul migrației și azilului (informațiile din țările de origine), de către European Asylum Support Office (EASO).

Grupul de lucru se adresează cu precădere judecătorilor care au în competenţă soluţionarea cauzelor în domeniul migrației și azilului și care au experiență în această materie. Întâlnirile de lucru se vor desfășura în limba engleză, în Malta în perioadele:
6-7 aprilie 2017
19-21 iunie 2017
11-12 septembrie 2017

* Perioadele de desfășurare urmează a fi confirmate de organizatori.

Cei interesați se pot înscrie până pe 16 februarie 2017, ora 12.00.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni: INTERNAȚIONAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD