Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Dezbaterile atelier continuă în format e-learning
06.02.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 2 februarie 2017, Institutul Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (INPPA) a anunțat că a reluat programul de formare şi perfecţionare continuă a avocaţilor – cursuri de scurtă durată – în format e-learning, începând cu data de 26 ianuarie 2017, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Traian Briciu, Director INPPA.

Dezbaterile-atelier organizate săptămânal, în fiecare joi, între orele 17:00-20:00, se pot urmări LIVE prin intermediul sistemului Microsoft Lync 2010 de barourile interesate şi sunt activităţi de formare profesională continuă cu un caracter interactiv, fiind invitaţi şi reprezentanţi ai altor profesii juridice/judiciare (magistraţi, executori judecătoreşti, notari publici, practicieni în insolvenţă).

Proiectul a fost conceput să se desfăşoare astfel încât, interactiv, dezbaterile să poată fi urmărite la nivel național de avocați, inclusiv prin concursul celorlalte Centre Teritoriale ale INPPA, altele decât INPPA Central sau al barourilor interesate, la sediul acestora – pentru înregistrarea şi evidența participanților.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

În cadrul dezbaterilor-atelier se propun probleme de drept actuale, iar invitații – lectori INPPA sau magistrați recomandați de INM, vor putea primi de la participanți diverse probleme de drept, teme, subteme sau întrebări în legătura cu tema propusă, la adresa de e-mail pusă la dispoziție de organizator pentru participanți.Propunerile participanților se vor transmite invitațiilor spre analiză şi selectare cu cel mult 3 zile înainte de data programată pentru dezbatere, astfel încât fiecare invitat să aibă timp pentru pregătirea răspunsurilor.

Barourile interesate de formatul e-learning organizat de către INPPA Central sunt rugate să comunice participarea la adresa de e-mail conferinte@inppa.ro în vederea stabilirii şi organizării celor necesare din punct de vedere logistic.

Pentru partea de implementare logistică sau alte informații necesare privind preluarea de către barouri a transmisiei LIVE se va lua legătura cu Sandu Gherasim la adresa de e-mail sandu.gherasim@unbr.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti