« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

HG nr. 37/2017: suplimentarea numărului posturilor din Ministerul Sănătății; menținerea numărului de posturi din serviciile de ambulanță și a numărului de medicii rezidenți
07.02.2017 | Paul LOSPA

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP
Cristian Paul Lospa

Cristian Paul Lospa

În data de 31.01.2017, a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea nr. 37 din 27 ianuarie 2017 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii prin care:

a) numărul maxim de posturi în cadrul Ministerului Sănătății a crescut de la 313 la 363;
b) a fost reorganizată structura organizatorică a posturilor din cadrul Ministerului Sănătății.

În nota de fundamentare a actului normativ se arată că modificările aduse au fost necesare pentru îmbunătăţirea activităţii la nivelul Ministerului Sănătății, prin reorganizarea structurilor din cadrul acestuia, precum şi regândirea competenţelor acestora, în vederea îndeplinirii funcţiilor şi atribuţiilor în condiţii optime şi eficiente.

Noile modificări ignoră nota de fundamentare a proiectului de hotărâre de Guvern elaborată în noiembrie 2016, notă de fundamentare care propunea suplimentarea cu 700 a numărului de posturi pentru unitățile finanțate integral de la bugetul de stat, dintre care 500 pentru serviciile de ambulanță și 200 pentru medicii rezidenți.

Avocat Cristian Paul Lospa
LOSPA LAWYERS

 
Secţiuni: Dreptul sanatatii, Lege 9, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD