Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Adunarea Generală a CAA Filiala Dolj – 4 martie 2017. UPDATE: Candidații pentru Comisia de Cenzori și Consiliul de administraţie. Reconvocare – 18 martie 2017. Componența Consiliului de Administrație
22.03.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 21 martie 2017, Baroul Dolj a dat publicității un comunicat prin care informează că a fost ales Consiliul de Administraţie al Filialei Dolj a Casei de Asigurări a Avocaţilor, pentru un mandat de 4 ani, după cum urmează:

– av. Uţescu Maria – Președinte
– av. Groza Ana Alina – Vicepreședinte
– av. Stănciulescu Sorin Cornel
– av. Plugărescu Alina
– av. Ignat Claudiu Florinel Augustin

***

Joi, 9 martie 2017, Consiliul de Administraţie al Filialei Dolj a CAA a dat publicității un anunț semnat de semnat de av. Maria Uțescu, Președinte CAA – Filiala Dolj privind reconvocarea Adunării Generale Ordinare pentru sâmbătă, 18 martie 2017, ora 10.00.

Lucrările Adunării Generale se vor desfăşura în „Aula Magna”din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Craiova, cu sediul în Craiova, Calea Bucureşti, nr. 107 A, la aceeaşi dată şi în aceeaşi sală cu Adunarea Generală a Baroului Dolj.

***

Luni, 27 februarie 2017, Consiliul de Administraţie al Filialei Dolj a CAA a dat publicității lista candidaturilor depuse pentru Comisia de cenzori a Filialei Dolj a CAA și lista candidaturilor depuse pentru demnitatea de consilier în cadrul Consiliului de administraţie al Filialei Dolj a CAA, validate în şedinţa din 24 februarie 2017.

Candidaturi depuse pentru Comisia de cenzori:
1. Bălănescu Ancuţa Marina
2. Pogoran Margareta
3. Ţene Bogdan Laurenţiu
4. Teodorescu Delia Mădălina
5. Troponete Maria

Candidaturi depuse pentru Consiliului de administraţie:
1. Băncioi Vasilică Cătălin
2. Bratu Mariana
3. Firuţ Lucica
4. Groza Ana Alina
5. Ignat Claudiu Florinel Augustin
6. Mirea Marin
7. Pădeanu Elena
8. Plugărescu Alina
9. Stănciulescu Sorin Cornel
10. Uțescu Maria

***

Marți, 21 februarie 2017, Consiliul de Administrație al Filialei Dolj a CAA a anunțat că s-a prelungit termenul de depunere a candidaturilor pentru Comisia de Cenzori a Filialei Dolj a CAA până în ziua de joi, 23 februarie 2017, potrivit unui comunicat semnat de av. Maria Uțescu, Președinte CAA – Filiala Dolj.

***

Luni, 6 ianuarie 2017, Consiliul de Administrație al Filialei Dolj a Casei de Asigurări a Avocaţilor a anunțat convocarea Adunării Generale Ordinare în data de 4 martie 2017, ora 10.00, în ”Aula Magna” din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Craiova, cu sediul pe Calea Bucureşti, nr. 107A, Craiova, potrivit convocatorului semnat de av. Maria Uțescu, Președinte CAA – Filiala Dolj.

Ordinea de zi:
1. raportul Consiliului Filialei Dolj CAA privind activitatea desfăşurată în anul 2016;
2. prezentarea Situaţiei veniturilor şi cheltuielilor Filialei Dolj CAA în anul 2016;
3. raportul Comisiei de cenzori privind activitatea financiar-contabilă a Filialei Dolj CAA în anul 2016;
4. proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al Filialei Dolj CAA pentru anul 2017;
5. discuţii;
6. descărcarea Consiliului Filialei Dolj CAA de activitatea şi gestiunea sa din anul 2016;
7. aprobarea proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli al Filialei Dolj CAA pentru anul 2017, a bilanţului pentru anul 2016 şi a Situaţiei veniturilor şi cheltuielilor pentru anul 2016;
8. alegerea Consiliului Filialei Dolj CAA;
9. alegerea Comisiei de cenzori a Filialei Dolj CAA.

Totodată, cu aceeași ocazie a fost dat publicității și Regulamentul pentru desfășurarea Adunării Generale de alegere a organelor de conducere a Filialei Dolj a CAA.

:: Regulamentul

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti