Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Admitere în magistratură 7 februarie – 22 mai 2017. UPDATE: Lista posturilor. Candidații. Subiectele probei de verificare a cunoștințelor juridice. Soluționarea contestațiilor. Proba de raționament logic: Subiecte și bareme. Barem definitiv. Rezultatele probei de raționament logic. Susținerea interviului. Rezultatele interviului. Rezultatele definitive. Verificarea bunei reputații. Examinarea medicală. Examinarea psihologică. Opțiunea pentru posturi. Rezultatele testării psihologce
16.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 16 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat un tabel cu rezultatele testării psihologice.

:: Tabelul

***

Marți, 6 iunie  2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la modalitatea în care candidații declarați admiși pot opta pentru posturile scoase la concurs.

:: Anunțul

***

Marți, 31 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat programarea candidaților la examinarea medicală, un anunț privind testarea psihologică, precum și repartizare pe săli a candidaților pentru această probă.

:: Programare examinare medicală
:: Anunt privind desfasurarea testarii psihologice
:: Repartizarea candidatilor la testarea psihologica testul scris
:: Repartizarea candidatilor la interviul psihologic

***

Joi, 18 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele definitive ale concursului de admitere în magistratură și un anunț privind documentele necesare în vederea verificării bunei reputații.

:: Rezultatele definitive
:: Anunț

***

Marți, 16 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidați la proba interviului.

:: Tabel cu rezultatele obtinute de candidati la interviu

***

Miercuri, 3 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale probei de raționament logic și o serie de documente privind desfășurarea probei interviului.

:: Proces verbal de solutionare a contestațiilor la punctaj
:: Lista candidatilor admiși
:: Tabel cu rezultatele obținute de candidați la etapa eliminatorie
:: Repartizarea candidaților pentru susținerea interviului
:: Fișă de prezentare pentru interviu
:: Anunț privind desfășurarea interviului

***

Joi, 27 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele probei de raționament logic, precum și un anunț privind depunerea contestațiilor la punctaj.
:: Rezultatele probei de raționament logic
:: Anunț privind depunerea contestațiilor

***

Marți, 25 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, întrucât nu au fost depuse contestații la baremul probei de raționament logic, baremul anterior afișat constituie baremul definitiv.
:: Anunț barem

***

Duminică, 23 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremele probei de raționament logic, precum și un anunț privind depunerea contestațiilor la barem pentru această probă.

:: PI – G1
:: PI – G2
:: PI – G3
:: PI – G4
:: PII – G1
:: PII – G2
:: PII – G3
:: PII – G4
:: Barem PII G1-G4
:: Barem PI G1-G4
:: Anunț contestații
:: Model contestație barem

***

Joi, 20 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității listele cu candidații admiși și respinși în urma probei de verificare a cunoștințelor juridice, precum și programul și repartizarea în săli a candidaților pentru proba de raționament logic.

:: Candidații admiși
:: Candidații respinși
:: Repartizarea în săli
:: Programul

***

Miercuri, 19 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctajul obținut la proba de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Procesul-verbal

***

13 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele probei de verificare a cunoștințelor juridice și anunțul privind depunerea contestaților la punctaj.

:: Tabelul
:: Anunțul

***

12 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv și procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la barem.

:: Baremul definitiv
:: Proces-verbal drept civil
:: Proces-verbal drept procesual civil
:: Proces-verbal drept penal
:: Proces-verbal drept procesual penal

***

9 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremele de evaluare și notare pentru proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice, precum și detalii cu privire la modul de depunere a contestațiilor la barem.
:: Grila 1
:: Grila 2
:: Grila 3
:: Grila 4
:: Barem G1
:: Barem G2
:: Barem G3
:: Barem G4
:: Anunț privind depunerea contestațiilor la barem
:: Model contestație la barem

***

6 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității lista privind repartizarea în săli a candidaților pentru proba de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Repartizarea în săli

***

3 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul final cu rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare la concurs, precum și programul de desfășurare a probei de verificare a cunoștințelor juridice din data de 9 aprilie 2017.

:: Tabelul final
:: Programul

***

30 martie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele verificării  îndeplinirii condițiilor legale de participare la concurs.

:: Tabelul

***

8 februarie 2017: Marți, 7 februarie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un anunț cu privire la organizarea unui concurs de admitere în magistratură în perioada 7 februarie – 22 mai 2017.

Susținerea probelor se va desfășura astfel:
– 9 aprilie 2017 – proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal;
– 23 aprilie 2017 – test de verificare a raționamentului logic;
– 8-21 mai 2016 – susținerea interviului.

:: Calendarul concursului
:: Tematica şi biliografia
:: Lista posturilor de judecător scoase la concurs
:: Lista posturilor de procuror scoase la concurs
:: Cererea de înscriere
:: Metodologia privind organizarea și desfășurarea interviului
:: Hotărârea nr. 279/2012 a Plenului CSM

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti