JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Admitere în magistratură 7 februarie – 22 mai 2017. UPDATE: Lista posturilor. Candidații. Subiectele probei de verificare a cunoștințelor juridice. Soluționarea contestațiilor. Proba de raționament logic: Subiecte și bareme. Barem definitiv. Rezultatele probei de raționament logic. Susținerea interviului. Rezultatele interviului. Rezultatele definitive. Verificarea bunei reputații. Examinarea medicală. Examinarea psihologică. Opțiunea pentru posturi. Rezultatele testării psihologce

16 iunie 2017 | JURIDICE.ro
DREPTUL MUNCII

Vineri, 16 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat un tabel cu rezultatele testării psihologice.

:: Tabelul

***

Marți, 6 iunie  2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la modalitatea în care candidații declarați admiși pot opta pentru posturile scoase la concurs.

:: Anunțul

***

Marți, 31 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat programarea candidaților la examinarea medicală, un anunț privind testarea psihologică, precum și repartizare pe săli a candidaților pentru această probă.

:: Programare examinare medicală
:: Anunt privind desfasurarea testarii psihologice
:: Repartizarea candidatilor la testarea psihologica testul scris
:: Repartizarea candidatilor la interviul psihologic

***

Joi, 18 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele definitive ale concursului de admitere în magistratură și un anunț privind documentele necesare în vederea verificării bunei reputații.

:: Rezultatele definitive
:: Anunț

***

Marți, 16 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidați la proba interviului.

:: Tabel cu rezultatele obtinute de candidati la interviu

***

Miercuri, 3 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale probei de raționament logic și o serie de documente privind desfășurarea probei interviului.

:: Proces verbal de solutionare a contestațiilor la punctaj
:: Lista candidatilor admiși
:: Tabel cu rezultatele obținute de candidați la etapa eliminatorie
:: Repartizarea candidaților pentru susținerea interviului
:: Fișă de prezentare pentru interviu
:: Anunț privind desfășurarea interviului

***

Joi, 27 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele probei de raționament logic, precum și un anunț privind depunerea contestațiilor la punctaj.
:: Rezultatele probei de raționament logic
:: Anunț privind depunerea contestațiilor

***

Marți, 25 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, întrucât nu au fost depuse contestații la baremul probei de raționament logic, baremul anterior afișat constituie baremul definitiv.
:: Anunț barem

***

Duminică, 23 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremele probei de raționament logic, precum și un anunț privind depunerea contestațiilor la barem pentru această probă.

:: PI – G1
:: PI – G2
:: PI – G3
:: PI – G4
:: PII – G1
:: PII – G2
:: PII – G3
:: PII – G4
:: Barem PII G1-G4
:: Barem PI G1-G4
:: Anunț contestații
:: Model contestație barem

***

Joi, 20 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității listele cu candidații admiși și respinși în urma probei de verificare a cunoștințelor juridice, precum și programul și repartizarea în săli a candidaților pentru proba de raționament logic.

:: Candidații admiși
:: Candidații respinși
:: Repartizarea în săli
:: Programul

***

Miercuri, 19 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctajul obținut la proba de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Procesul-verbal

***

13 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele probei de verificare a cunoștințelor juridice și anunțul privind depunerea contestaților la punctaj.

:: Tabelul
:: Anunțul

***

12 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității baremul definitiv și procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor la barem.

:: Baremul definitiv
:: Proces-verbal drept civil
:: Proces-verbal drept procesual civil
:: Proces-verbal drept penal
:: Proces-verbal drept procesual penal

***

9 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremele de evaluare și notare pentru proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice, precum și detalii cu privire la modul de depunere a contestațiilor la barem.
:: Grila 1
:: Grila 2
:: Grila 3
:: Grila 4
:: Barem G1
:: Barem G2
:: Barem G3
:: Barem G4
:: Anunț privind depunerea contestațiilor la barem
:: Model contestație la barem

***

6 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității lista privind repartizarea în săli a candidaților pentru proba de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Repartizarea în săli

***

3 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul final cu rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare la concurs, precum și programul de desfășurare a probei de verificare a cunoștințelor juridice din data de 9 aprilie 2017.

:: Tabelul final
:: Programul

***

30 martie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele verificării  îndeplinirii condițiilor legale de participare la concurs.

:: Tabelul

***

8 februarie 2017: Marți, 7 februarie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un anunț cu privire la organizarea unui concurs de admitere în magistratură în perioada 7 februarie – 22 mai 2017.

Susținerea probelor se va desfășura astfel:
– 9 aprilie 2017 – proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal;
– 23 aprilie 2017 – test de verificare a raționamentului logic;
– 8-21 mai 2016 – susținerea interviului.

:: Calendarul concursului
:: Tematica şi biliografia
:: Lista posturilor de judecător scoase la concurs
:: Lista posturilor de procuror scoase la concurs
:: Cererea de înscriere
:: Metodologia privind organizarea și desfășurarea interviului
:: Hotărârea nr. 279/2012 a Plenului CSM


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.