« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Modificarea Regulamentului privind organizarea concursului de promovare în funcţii de conducere a grefierilor
08.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 7 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea art. 2 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare în funcţii de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 182/2007, cu modificările ulterioare, după cum urmează:

„Art. 2 – (1) Concursul de promovare în funcţiile prevăzute la art. 1 se organizează la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, curţilor de apel şi al parchetelor de pe lângă curţile de apel.

(2) La concursul de promovare în funcţiile din cadrul instanţelor pot participa numai grefieri, respectiv grefieri informaticieni, de la instanţe.

(3) La concursul de promovare în funcţiile din cadrul parchetelor pot participa numai grefieri, respectiv grefieri informaticieni, de la parchete.”

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)
:: Punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr. 24840/2016
:: Minuta Comisiei 2 din 3 februarie 2017

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: Sistemul judiciar, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD