Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Flavius Baias: Nu cred că la finalizare lucrarea de licență este absolut necesară


8 februarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 2 februarie 2017, prof. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, Decanul Facultății de Drept, Universitatea din București, a declarat, în cadul unui interviu realizat de Nicolae Cîrstea, universuljuridic.ro, ref. hotărârea Consiliului Facultății de Drept de renunțare la susținerea lucrării de licență:„În ceea ce privește argumentele care au stat la baza renunțării la lucrarea de licență, cum spuneam, ele sunt mai multe. Și eu cred că sunt raționale (…) Nu cred că la finalizare lucrarea de licență este absolut necesară. Eu cred că este absolut necesar examenul de finalizare a studiilor, constând în examenul de verificare a cunoștințelor de specialitate (…) Nu există la examenele de admitere în profesiile juridice un examen pentru care studenții să fie pregătiți în mod specific prin redactarea lucrării de licență.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii