Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

VOICU & FILIPESCU, premiați la ILO Client Choice Awards 2017
09.02.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Drept civil, Fuziuni și achiziții
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 9 februarie 2017, International Law Office (ILO) a anunțat câștigătorii Client Choice Awards 2017, acesta fiind al patrulea an în care avocații VOICU & FILIPESU se numără printre câștigători.

Astfel, Roxana Neguțu și Raluca Mihai, Partenere VOICU & FILIPESU,  sunt câștigătoarele exclusive pentru România la categoriile Proprietăți Imobiliare și Proiecte & Achiziții

Premiile internaționale ILO Client Choice sunt acordate avocaților în urma unei cercetări complexe bazate pe nominalizări și recomandări făcute de către juriștii din companii. Criteriile urmărite pentru stabilirea câștigătorilor vizează în primul rând abilitatea avocaților de a adăuga efectiv un plus de valoare afacerilor clienților, comparativ cu alți jucători de pe piață.

Practicile de real estate și achiziții publice sunt două domenii cheie în activitatea VOICU & FILIPESU, portofoliul de clienți asistați de avocații firmei incluzând dezvoltatori imobiliari, firme de construcții și proiectare, retaileri, centre logistice, jucători din domeniul energiei, instituții financiare, dar și companii active pe alte piețe implicate în proiecte relevante pentru aceste practici.

Roxana Neguțu

Roxana Neguțu: „Cu siguranță astfel de premii nu sunt un obiectiv în sine, însă reprezintă o sursă puternică de confirmare și motivare. Cu atât mai mult un premiu precum ILO Client Choice, acordat exclusiv pe baza recomandărilor clienților, care îți dă ocazia să afli cum îți sunt percepute munca și eforturile chiar de către cei pentru care le depui. Pentru mine personal este impresionant să văd cum relația pe care am dezvoltat-o cu clienții noștri excede atât de mult cadrul „clasic” prestator-beneficiar, cum ambele părți – avocat și client – se implică realmente în consolidarea și menținerea acestei relații. Sunt recunoscătoare pentru sprijinul permanent al clienților, cărora le mulțumesc nu doar pentru că au făcut posibil acest premiu, ci mai ales pentru încrederea permanentă pe care ne-o acordă. Și sunt, totodată, foarte mândră să pot împărți acest premiu cu avocații talentați alături de care am lucrat în proiectele de real estate ale firmei.”

Printre proiectele derulate în ultimul an în domeniul real estate de către VOICU & FILIPESU se numără: asistarea dezvoltatorului imobiliar Bel Rom Twelve în tranzacția de vânzare către NEPI a unui teren în Râmnicu Vâlcea; asistarea diviziei real estate a unui important grup financiar regional activ în România în legătura cu un proiect amplu prin care clientul urmărește vânzarea a peste 1.000 de imobile aflate în portofoliul său, obținute în urma executării silite a unor debitori ai băncii; asistarea unui important retailer activ în România în legătură cu o serie de tranzacții de achiziție imobiliară derulate în toată țara în scopul extinderii rețelei de retail a clientului.

Raluca Mihai

Raluca Mihai: „Recunoașterea și aprecierea calității muncii din partea clienților reprezintă, din punctul meu de vedere, unele dintre obiectivele esențiale ale vieții profesionale a oricărui avocat. De aceea, mulțumesc în primul rând clienților noștri pentru această recunoaștere, dar și colegilor mei din echipă pentru dedicarea și pasiunea de care au dat dovadă de-a lungul acestor ani în care am dezvoltat practica pe achiziții publice în cadrul Voicu & Filipescu. Ma bucur enorm că reușim să oferim performanță, iar acest premiu mă determină să muncesc în continuare cu același devotament, proactivitate și determinare.”

VOICU & FILIPESU are o practică puternică în domeniul achizițiilor publice, proiecte recente incluzând: asistarea unuia dintre cele mai mari grupuri de construcții activ pe piața poloneză în primul său proiect în România, referitor la un proiect de infrastructură în domeniul gazelor naturale dezvoltat la nivel european; asistarea unei importante companii de construcții din Spania în participarea la procedurile de achiziție publică din România, inclusiv într-un proiect de reabilitare și modernizare a unui tronson de cale ferată, în valoare de 500 milioane Euro, dar și asistarea continuă a unui important producător și distribuitor de aparatură medicală în diferite proceduri de achiziție publică.

***

Despre VOICU & FILIPESU:
VOICU & FILIPESU este un jucător important pe piața avocaturii de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață. În prezent, echipa firmei include 50 avocați, consultanți și angajați, experienţa avocaţilor VOICU & FILIPESU fiind recunoscută la nivel internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti