Secţiuni » Interviuri
Interviuri
Women in Law

Daria Niculcea a acordat un interviu publicației A List Magazine


20 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Daria Niculcea, Director Executiv JURIDICE.ro, a acordat un interviu publicației A List Magazine (alistmagazine.ro).

REF. menținerea standardul de calitate al materialelor și al site-ului în general:
Daria Niculcea: ”Cred că ne-a ajutat foarte mult că am fost online foarte devreme, pionieri (din anul 2003, deci avem ceva vechime), și că am avut ocazia să dovedim că suntem serioși în mod constant, perfecționiști. Oamenii s-au obișnuit să intre zilnic pe Juridice.ro pentru documentare și pentru a culege dintr-un singur loc informații pe care noi le culegem pentru ei din 200 de surse. Standardul de calitate este dat de profesioniștii care publică în revista noastră (Revista de Note și Studii Juridice – RNSJ), deci materialele sunt pe atât de bune pe cât sunt profesioniștii dreptului. Și iată că totul e foarte bine! Cu privire la website-ul www.juridice.ro, atât eu cât și colegii mei ne gândim mereu ce am putea îmbunătăți, cum să inovăm. Mereu lucrăm la website, unele lucruri se văd, altele sunt perfecționări în interior.”

REF. adresabilitatea JURIDICE.ro: publicul larg sau doar juriștii:
Daria Niculcea: ”JURIDICE.ro a fost gândit să se adreseze juriștilor, deși avem și un proiect în limba engleză (Romanian Lawyers Week), care se adreseză străinilor interesați de România. Cu timpul site-ul a crescut, numărul materialelor a crescut. Foarte mulți non-juriști ajung pe site de pe Google, atunci când caută soluții la probleme lor. De altfel multe societăți de avocatură ne trimit „legal alerts”, cu privire la diferite modificări / inițiative legislative. Cititorii ne-juriști sunt aduși la de Google, întrucât Google „știe” că pe JURIDICE.ro este un conținut de calitate.

REF. nivelul de cunoaștere a legilor de către destinatari – oamenii obisniți:
Daria Niculcea: ”După părerea mea, legile sunt, în cea mai mare parte, intuitive, adică de bun simț. Observ o preocupare a oamenilor cu privire la legi, preocupare care mi se pare firească, pentru că legile cuprind regulile funcționării societății în care trăim cu toții.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii