JURIDICE SELECTED
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Ziua mondială a Radioului

13 februarie 2018 | Cristian JURA, Cristina GRIGORAȘ, Ana-Maria ANTONOVICI
Cristian Jura

Cristian Jura

Cristina Grigoraș

Cristina Grigoraș

Ana-Maria Antonovici

Ana-Maria Antonovici

13 februarie 2018: Ziua mondială a Radioului este marcată, anual, la data de 13 februarie.

Tema din acest an este ”Radio și Sport”.

În semn de apreciere pentru acest influent mijloc de informație și cultură se marchează prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, în anul 1946.

Radioul rămâne și în zilele noastre modalitatea de informare care ajunge la cea mai largă audiență la nivel mondial și în cel mai scurt timp posibil.

António Guterres, Secretar General Națiunile Unite: ”De Ziua Mondială a Radioului, să sărbătorim atât radioul, cât și sportul ca modalități de a ajuta oamenii să-și atingă întregul potențial.”

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Ana-Maria Antonovici
Intern SSJ

***

13 februarie 2017: Ziua mondială a Radioului (World Radio Day) este marcată, anual, la data de 13 februarie, având ca obiectiv conștientizarea importanței radioului, facilitarea accesului la informații prin intermediul radioului, creșterea și dezvoltarea rețelelor de transmisie și cooperarea internațională între radiodifuzori.

Data de 13 februarie a fost propusă de către directorul general al UNESCO în cadrul celei de-a 187-a sesiune a Comitetului Executiv, din septembrie 2011, iar în cadrul celei de-a 36-a Conferințe generale a UNESCO din 3 noiembrie 2011, a fost aprobată înființarea Zilei Mondiale a Radioului.

Formal, însă, 13 februarie a fost proclamată Ziua Mondială a Radioului în data de 14 ianuarie 2013, când Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a aprobat inițiativa adoptată în cadrul Conferinței generale a UNESCO.

Tema pentru anul 2017 este „Radioul ești tu”, subliniind faptul că radioul există prin oameni și pentru oameni.

Web-site-ul oficial al campaniei este: un.org/en/events/radioday/

Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Masterand Cristina Grigoraș
Facultatea de Drept, Universitatea din București


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.