Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

INM. Programul de schimb CEPOL 2017

16 februarie 2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 15 februarie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un anunț privind organizarea Programului de schimb 2017 de către Colegiul European de Poliție (CEPOL).

Programul de se adresează procurorilor, iar perioada și locul de desfășurare vor fi stabilite după efectuarea selecţiei, în funcţie de preferinţele şi opţiunile celor selectaţi.

Limba principală în care se va desfăşura programul de schimb este  limba engleză. Cu toate acestea,  este posibil să se opteze şi pentru programe de schimb care să se desfăşoare în alte limbi precum franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă, limbi scandinave etc., urmând ca organizatorii din cadrul CEPOL să selecteze participanţii în funcţie de instituţiile-gazdă disponibile.

Perioada de înscriere este deschisă până la 21 februarie 2017.

:: User Guide CEPOL
:: Formulare de înregistrare + Template CV


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.