Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Stadiul proiectului Codului de etică și deontologie al avocatului român
16.02.2017 | JURIDICE.ro

În ședința din data de 16 decembrie 2016, Comisia Permanentă a UNBR a luat act de imposibilitatea de a finaliza Proiectul privind „Codul de conduită profesională. Codul de etică și deontologie al avocatului român”, potrivit raportului coordonatorului și a decis să propună Consiliului UNBR amânarea.

***

În ședința din data de 4 noiembrie 2016, la pct. 6 al ordinii de zi, referitor la Proiectul privind „Codul de conduită profesională. Codul de etică și deontologie al avocatului român”, Comisia Permanentă a UNBR a luat act faptul că au fost traduse codurile deontologice și legislația din țările europene, ceea ce a impus un efort financiar de 18.479 lei.

În urma întâlnirii de lucru cu conducerea avocaturii din Republica Moldova, a reieșit că există foarte multe puncte de interferență între codul moldovean și viitorul cod român. Grupul de lucru însărcinat cu redactarea Proiectului Codului deontologic al avocatului român a comunicat că acesta este în proporție de 90% finalizat. Comisia Permanentă a validat cheltuielile și a aprobat afișarea pe site-ul UNBR a proiectului de cod în stadiul existent, concomitent cu comunicarea acestuia către barouri.

:: Buletin Informativ al Consiliului Uniunii, al Comisiei Permanente a UNBR și privind activitatea barourilor


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.