Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Propunere de schimbare a metodologiei de desfășurare a Congresului Avocaților
16.02.2017 | JURIDICE.ro

În ședința din data de 16 decembrie 2016, la pct. 5 și 7 ale ordinii de zi, Comisia Permanentă a UNBR a luat act de propunerea privind schimbarea metodologiei de desfășurare a Congresului Avocaților prin organizarea unei conferințe cu o zi sau 2 înainte, care să aibă una sau mai multe teme stabilite (independența profesiei, accesul la Justiție și asigurările sociale ale avocaților), la care să se dezbată și să se decidă asupra unor priorități sau rezoluții, care să fie supuse și Congresului Avocaților.

În acest sens a decis organizarea unui comitet de organizare care să facă propuneri concrete privind organizarea conferinței, în ce privește temele, speak-erii, consiliul științific etc din care să facă parte doamnele și domnii avocați Cristina Gheorghe, Stanca Gidro, Monica Livescu și Florin Petroșel, coordonat de av. Ion Turculeanu.

Comisia Permanentă a analizat și aprobat supunerea proiectului în aceste limite Consiliului UNBR, împreună cu calendarul pentru ședințele din 2017 ale organelor centrale ale profesiei, urmând a se stabili în ședința de Consiliu și dacă se va organiza examenul de intrare în profesie concomitent cu cel organizat de INM.

:: Buletin Informativ al Consiliului Uniunii, al Comisiei Permanente a UNBR și privind activitatea barourilor


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.