Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Promovarea la nivel național a Zilei Avocatului European


16.02.2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

În ședința din data de 4 noiembrie 2016, Comisia Permanentă a UNBR a adoptat Decizia nr. 167/4.11.2016, potrivit căreia:

„Art. 1. (1) Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) și Institutul National pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) organizează și promovează, la nivel național, evenimentele dedicate Zilei Avocatului European.

(2) Barourile sunt invitate să organizeze astfel de evenimente la nivel local. Tematica, afișul, logo-ul și toate datele necesare pregătirii evenimentelor se găsesc la pagina web a CCBE.

Art. 2. (1) Coordonarea acestor evenimente va fi realizată prin conlucrarea următorilor membri ai Comisiei Permanente, desemnați potrivit solicitărilor lor:
– av. Traian Briciu, vicepreședinte UNBR;
– av. Petruț Ciobanu, vicepreședinte UNBR;
– av. Cristina Gheorghe, vicepreședinte UNBR;
– av. consilier Monica Livescu, membru al Comisiei Permanente a UNBR.

(2) Barourile sunt rugate să aducă la cunoștința UNBR evenimentele pe care le realizează, pentru a fi promovate prin comunicări făcute pe pagina web a UNBR, în secțiunea special dedicată Zilei Europene a Avocaților.

Art. 3. Decizia se va comunica membrilor Comisiei Permanente, membrilor Consiliului UNBR și barourilor.”

:: Buletin Informativ al Consiliului Uniunii, al Comisiei Permanente a UNBR și privind activitatea barourilor

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti