Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR. A fost aprobat proiectul Contribuția avocaților la realizarea Marii Uniri
16.02.2017 | JURIDICE.ro

În ședința din data de 3 septembrie 2016, la pct. 7 al ordinii de zi, Consiliul UNBR a aprobat în unanimitate inițierea și desfășurarea unui Proiect intitulat „Contribuția avocaților la realizarea Marii Uniri” (1 ianuarie 2017 – 1 decembrie 2018), care să se finalizeze cu o Conferință Națională la Alba-Iulia, la inițiativa avocaților ardeleni (din Barourile Caraș-Severin, Timiș, Arad, Alba, Bihor, Sibiu, Brașov, Satu Mare etc), în conlucrarea cu muzeele județene și Facultatea de Istorie de la Cluj-Napoca, urmând ca în bugetul pe anul viitor să figureze o sumă cu această destinație.

Se dorește implicarea și a Uniunii Avocaților din Republica Moldova în acest demers, fiind realizate discuții preliminare.

:: Buletin Informativ al Consiliului Uniunii, al Comisiei Permanente a UNBR și privind activitatea barourilor


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.