Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti / 24-28 aprilie 2017. UPDATE: prelungire termen de înscriere
30.03.2017 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Joi, 30 martie 2017: înscrierile pentru Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti s-au prelungit conform următorului calendar:
15 februarie – 14 aprilie 2017: perioadă de înscriere şi depunerea lucrării
17-21 aprilie 2017: evaluarea lucrărilor științifice realizate de studenți
24-28 aprilie 2017: competiția și jurizarea

Înscrierile se fac conform regulamentului de mai jos, cu calendarul actualizat.

:: regulamentul
:: formular înscriere

***

Sâmbătă, 25 martie 2017, Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova organizează Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti, argumentare și dezbatere: ”De la cuvânt la argument”.

Proiectul propune organizarea unei dezbateri pe teme informale, cu scopul pregătirii și susținerii studenților în vederea formării și dezvoltării abilităților necesare pentru construirea unei cariere profesionale de succes.

Fiecare echipă va fi formată din cinci membri. Va fi extrasă o temă care va oferi subiectul argumentării din partea a doua echipe, care vor prezenta argumente pro sau contra, în funcție de tragerea la sorți. Din partea fiecărei echipe vor lua cuvântul câte trei membri, în mod alternativ, fiecare având la dispoziție două minute pentru discursul public argumentativ.

La final, un juriu va decide în funcție de tăria argumentelor logice, emoționale, structura argumentării și impactul acesteia asupra publicului, echipa câștigătoare, care se va califica mai departe.

Înscrierile se fac completând formularul până pe data de 17 martie 2017, pe adresa de mail: sesiuneacomunicaristiintifice@yahoo.com.

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti