Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Parteneriat cu Universul Juridic privind accesul la informație juridică
20.02.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 17 februarie 2017, Baroul Timiș a anunțat perfectarea unui parteneriat cu Editura Universul Juridic, privind organizarea de evenimente, accesul la informație juridică, premierea stagiarilor Baroului Timiș și sponsorizarea Baroului cu carte juridică, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Sergiu I. Stănilă, Decanul Baroului.

Baroul Timiș a apreciat extrem de utilă abonarea tuturor avocaților care fac parte din comunitatea baroului la informațiile juridice specializate furnizate de Editura Universul Juridic. Totodată aceștia vor beneficia  de statutul de membru senior în cadrul comunității ujmag.ro, care înseamnă accesul la prețuri preferențiale oferite de către cea mai mare librărie online specializată.

Nicolae Cîrstea, Președinte Universul Juridic: „Suntem într-un moment important astăzi, când decizia conducerii Baroului Timiș ne pune în postura de a furniza membrilor baroului, în mod constant, accesul la o bază de date cu articole, opinii juridice, puncte de vedere exprimate într-o plajă largă de domenii juridice. Baroul Timiș este primul Barou din țară care încheie acest tip de parteneriat cu Editura Universul Juridic. Editura a investit susținut în ultimii doi ani pentru a crește baza de informație juridică deținută de către portalul universuljuridic.ro și credem că acest parteneriat realizat astăzi cu Baroul Timiș este un prim pas ce va fi urmat și de alți colegi, propunându-ne astfel să conectăm o bună parte a profesioniștilor lumii juridice la ceea ce înseamnă un univers de informație juridică profesională”.

Sergiu Stănilă, Decan Baroul Timiș: „Fără îndoială, Editura Universul Juridic pune la dispoziția colegilor avocați din Baroul Timiș informații extrem de consistente și unanim apreciate. Consiliul Baroului a luat decizia de a realiza acest parteneriat, în considerarea suportului pe care Editura Universul Juridic îl poate aduce membrilor baroului printr-o informare permanentă și susținută, a disponibilității pentru organizarea de evenimente de către barou, dar mai ales pentru susținerea fiecăruia dintre colegi prin accesul la informare profesionistă realizată de către o echipă redacțională extrem de puternică. Sperăm ca perfectarea acestui protocol de colaborare să fie apreciată și să aducă acele beneficii pe care le așteptăm pentru membrii comunității noastre”.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti