Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Institutul Notarial Român. Cursuri de formare profesională, 3-4 martie 2017
20.02.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 17 februarie 2017, Institutul Notarial Român a anunțat că organizează un curs de formare pentru personalul de specialitate al birourilor notariale cu privire la procedurile de lucru derulate în cadrul activității notariale, atât cu registrele naționale notariale administrate de CNARNN-INFONOT cât și cu ANCPI – Registrul general de intrare electronic, comunicarea actelor notariale către birourile de cadastru și publicitate imobiliară prin intermediul programului informatic e-Terra 3.

Cursurile se vor desfășura în perioada 3-4 martie 2017, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, din Bld. Theodor Pallady nr.40G, sector 3, București.

Taxa de participare la curs va fi suportată din bugetul CNARNN-INFONOT pentru un angajat al fiecărui birou notarial.

Documentele de înscriere se vor transmite până la data de 2 martie 2017, pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro.

:: Cererea de înscriere
:: Programul cursurilor de formare


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.