« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Institutul Notarial Român. Cursuri de formare profesională, 3-4 martie 2017
20.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 17 februarie 2017, Institutul Notarial Român a anunțat că organizează un curs de formare pentru personalul de specialitate al birourilor notariale cu privire la procedurile de lucru derulate în cadrul activității notariale, atât cu registrele naționale notariale administrate de CNARNN-INFONOT cât și cu ANCPI – Registrul general de intrare electronic, comunicarea actelor notariale către birourile de cadastru și publicitate imobiliară prin intermediul programului informatic e-Terra 3.

Cursurile se vor desfășura în perioada 3-4 martie 2017, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, din Bld. Theodor Pallady nr.40G, sector 3, București.

Taxa de participare la curs va fi suportată din bugetul CNARNN-INFONOT pentru un angajat al fiecărui birou notarial.

Documentele de înscriere se vor transmite până la data de 2 martie 2017, pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro.

:: Cererea de înscriere
:: Programul cursurilor de formare

 
Secţiuni: Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD