Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Institutul Notarial Român. Cursuri de formare profesională, 3-4 martie 2017
20.02.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Notari
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 17 februarie 2017, Institutul Notarial Român a anunțat că organizează un curs de formare pentru personalul de specialitate al birourilor notariale cu privire la procedurile de lucru derulate în cadrul activității notariale, atât cu registrele naționale notariale administrate de CNARNN-INFONOT cât și cu ANCPI – Registrul general de intrare electronic, comunicarea actelor notariale către birourile de cadastru și publicitate imobiliară prin intermediul programului informatic e-Terra 3.

Cursurile se vor desfășura în perioada 3-4 martie 2017, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, din Bld. Theodor Pallady nr.40G, sector 3, București.

Taxa de participare la curs va fi suportată din bugetul CNARNN-INFONOT pentru un angajat al fiecărui birou notarial.

Documentele de înscriere se vor transmite până la data de 2 martie 2017, pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro.

:: Cererea de înscriere
:: Programul cursurilor de formare

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti