« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

SNG. Ocuparea unui post de personal de instruire propriu la disciplina Procedură penală
22.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 21 februarie 2017, Școala Națională de Grefieri a dat publicității un anunț cu privire la declanșarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu (cu normă întreagă) – procuror, pentru disciplina Procedură Penală din cadrul Departamentului de formare profesională continuă.

În vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 24 martie 2017 la nr. de fax 021/3103480 sau la adresa de email sng@grefieri.ro următoarele documente:
– scrisoare de intenție;
– Curriculum Vitae;
– un plan de seminar pe tema stabilită de comisia de selecție și materialele didactice aferente pe tema stabilită de comisia de selecție, respectiv Soluțiile de neurmărire și netrimitere în judecată;
– înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
– recomandare întocmită de parchetul la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie profesională, rezultată din evaluarea activității profesionale.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni/categorii: _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD