Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Suspendare procuror PÎCCJ. UPDATE: Încetarea suspendării

12.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 10 martie 2017, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea suspendării din funcția de procuror a lui Ceort Cătălin Nicolae, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, începând cu data de 3 martie 2017, ca urmare a revocării măsurii controlului judiciar prin încheierea nr. 112/2017 a Înaltei Curți de Casație și Justiție – Secția Penală, pronunțată în dosarul nr. 598/1/2017.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Joi, 23 februarie 2017, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcția de procuror, începând cu data de 23 februarie 2017, a lui Ceort Cătălin Nicolae, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ca urmare a dispunerii față de acesta prin ordonanța nr. 363/P/2016 din data de 22 februarie 2017, a Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, a măsurii controlului judiciar, măsură având în conținutul său și obligația prevăzută de art. 215 alin. 2 lit. e) Cod procedură penală, respectiv să nu exercite activitatea.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week