Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

SIMION & BACIU reconfirmată ca o firmă-reper în domeniul Proprietății Intelectuale și TMT în ediția 2023 a Chambers and Partners Europe


20 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

SIMION & BACIU este din nou apreciată pentru activitatea sa în domeniul Proprietății Intelectuale și Telecom Media și Tehnologie (TMT) în România de către Chambers and Partners, în ediția europeană pentru anul 2023 a prestigioasei publicații britanice.

Firma este remarcată pentru “practica sa de proprietate intelectuală cu o experiență extinsă și echilibrată”. De asemenea, SIMION & BACIU se remarcă pentru asistența juridică oferită “clienților din sectoarele Telecom, Media și Telecomunicații și Gaming” și pentru experiența sa “în aspecte referitoare le  legislația privind protecția datelor”.

Fondată în 2019, SIMION & BACIU și-a consolidat rapid prezența în clasamentele internaționale de renume ca una dintre firmele de referință pentru piața românească de servicii de proprietate intelectuală, telecom, media și tehnologie. Ediția 2023 a cercetării vaste pe care o derulează Chambers and Partners este a doua consecutivă în care firma este inclusă în clasamente, pe palierul al 3-lea. Firma este admirată pentru performanța specialiștilor săi care sunt caracterizați ca având ”o reacție rapidă” și oferind “un serviciu excelent”.

În plus, Ana-Maria Baciu și Andreea Bende se bucură de o recunoaștere remarcabilă în cadrul clasamentelor individuale.

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este recunoscută ca un profesionist de top și inclusă în Band 1. Ea a fost în mod continuu inclusă în rezultatele acestei cercetări în ultimele 12 ediții ale ghidului. În ediția 2023 a ghidului este apreciată ca “unul dintre cei mai admirați experți în proprietate intelectuală din această piață”, care “oferă asistență juridică practică” și „nu este doar foarte experimentată, dar este și foarte isteață și receptive„, conform editorialului Chambers and Partners Europe care reflect feedback-ul oferit de observatori independenți.

Andreea Bende, Partner, este recunoscută ca un profesionist Up-and-Coming, fiind inclusă în clasament pentru al doilea an consecutiv. Datorită interacțiunii loc cu Andreea, surse din piață o consideră ca fiind un specialist ”excelent”, care cunoaște mediul economic și elementele esențiale ale unui business„, conform mențiunilor din editorialul Chambers and Partners.

Chambers and Partners este o companie independentă de top care derulează cercetări ale domeniului serviciilor profesionale juridice care acoperă peste 200 de jurisdicții. Realizează clasamente detaliate și informații despre cei mai importanți avocați și firme de avocatură din lume. Ediția sa europeană evaluează profesioniști și societăți care se remarcă într-o serie de domenii juridice, activi în Europa și oferă informații ce pot sprijini deciziile celor interesați de actorii din domeniul juridic.

Mai multe detalii despre metodologia utilizată de Chambers and Partners precum și rezultatele detaliate ale analizei pentru anul 2023 în Europa sunt disponibile aici.

Despre SIMION & BACIU

O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,  SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Ne desfășurăm activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei noastre sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația ne este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv

– Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022), cea mai apreciată distincție internațională în domeniul proprietății intelectuale;

– Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei;

– Premiul Firma Anului în Domeniul Mărcilor, la gata Global IP Awards (2022);

– Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022);

– Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții;

– Recunoașterea în categoria GOLD de către WTR 1000, în ambele categorii analizate pentru România: Enforcement & Litigation și Prosecution & Strategy (2023).

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii