Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Celebrarea a 95 de ani de la nașterea maestrului Victor Anagnoste


27 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Avocați, Cyberlaw, Drept civil, Flux informații

La biblioteca Baroului București a fost comemorat maestrul Victor Anagnoste, fost președinte al Uniunii Avocaților din România și cel care a avut un rol determinant în consolidarea profesiei după ‘89, potrivit unui comunicat.

Au fost prezenți la eveniment foști stagiari ai maestrului Anagnoste printre care se numără actualul Ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, fostul Președinte al UNBR, av. dr. Gheorghe Florea, consilierul UNBR și prodecan al Baroului București, av. Flavia Teodosiu, av. Matei Șovărel precum și alți avocați cu care acesta a colaborat în exercitarea profesiei și în plan instituțional, ca președinte al Uniunii Avocaților din România în perioada 1990 – 1999. A fost prezentă și fiica acestuia, Oana Anagnoste și Paul Mitroi, fost judecător la Curtea Supremă și primul Avocat al Poporului în perioada 1997 – 2001. La ceremonie au participat și av. dr. Traian Briciu, Președintele UNBR, av. Ion Dragne, Decanul Baroului București și av. Daniel Fenechiu, Prodecan al Baroului București.

La intrarea în biblioteca ce-i poartă numele a fost dezvelită placa memorială care consemnează cele mai relevante momente din viața și activitatea sa profesională.

***

Marți, 21 martie 2023, ora 14:00, avocații colaboratori ai maestrului Victor Anagnoste invită avocații la Biblioteca „Victor Anagnoste” a Baroului București din cadrul Curții de Apel pentru a marca împreună 95 de ani de la nașterea acestuia, potrivit unui comunicat.

La intrarea în Biblioteca Baroului București, care poartă numele Victor Anagnoste, va fi instalată o placă memorială, care consemnează cele mai relevante date din viața și activitatea sa profesională.

Au fost invitați să participe la acest eveniment: av. Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, av. Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, av. Ion Dragne, Decanul Baroului București, av. Gheorghe Florea, fost președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, av. Călin-Andrei Zamfirescu, Președinte de Onoare al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică