Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Concurs de promovare în funcţia de judecător la ÎCCJ / 2022-2023. UPDATE: Validarea rezultatelor


23 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 23 martie 2023, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

1. Promovarea în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția penală a jud. Lia Savonea de la Curtea de Apel București, începând cu data de 01.06.2023.

2. Promovarea în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția I civilă, începând cu data de 01.05.2023, a următorilor candidați:
– jud. Mihai-Andrei Negoescu-Gândac, de la Curtea de Apel București;
– jud. Dorina Zeca, de la Curtea de Apel București.

3. Promovarea în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de contencios administrativ şi fiscal a jud. Veronica Dumitrache de la Curtea de Apel București, începând cu data de 01.05.2023.

4. Promovarea în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția a II – civilă, începând cu data de 01.05.2023, a următorilor candidați:
– jud. Ştefan Ioan Lucaciuc, de la Curtea de Apel Timişoara;
– jud. Simona Maria Zarafiu, de la Curtea de Apel București.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 7)

***

Miercuri, 22 martie 2023, Consiliului Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu candidații admiși la proba constând în susținerea interviului:

Secția penală: jud. Lia Savonea;

Secția I civilă: jud. Mihai-Andrei Negoescu-Gândac și jud. Dorina Zeca;

SCAF: jud. Veronica Dumitrache;

Secția a II-a civilă: jud. Stefan loan Lucaciuc, jud. Simona Maria Zarafiu, jud. Axente-Irinel Andrei și jud. Adina Corbos.

***

În intervalul 21-22 martie 2023, candidații admiși după prima probă de concurs, constând în evaluarea actelor întocmite, urmează să susțină interviul în fața Consiliului Superior al Magistraturii, conform repartizării de mai jos, fiecărui candidat fiindu-i alocat un interval de 30 de minute.

:: Susţinerea interviului de către candidaţii care au optat pentru Secţia a II-a civilă
:: Susţinerea interviului de către candidaţii care au optat pentru Secţia penală, Secţia I civilă şi SCAF

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii