« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Asociația PRO REFUGIU. Training pentru avocați și magistrați ref. protecția victimelor traficului de persoane
27.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 24 februarie, Baroul Timiș a dat publicității un anunț al Asociației PRO REFUGIU cu privire la organizarea training-ului „A better protection of the victims of human trafficking rights through an enhanced legal professionals’ knowledge and cooperation”, activitate parte a proiectului transnațional “Strengthening lawyers’ legal knowledge and cooperation with prosecutors and judges, to protect victims of human trafficking rights in the judicial proceedings” finanțat de Comisia Europeană Programul Justiție JUST/2015/JTRA/AG/EJTR/8686.

Training-ul are durată de 3 zile, urmând a se desfășura în perioada 10-12 mai 2017, la Hotel Minerva (strada Gheorghe Manu nr. 2-4, sector 1, București, România) și este adresat avocaților, procurorilor, judecătorilor români și bulgari alături de care vor participa experți din România, Bulgaria, Germania și Suedia.

Numărul maxim de avocați care vor putea participa la training este de 25. (20 avocați Baroul București, 5 avocați alte Barouri locale).

Criterii de Selecție:
1. formularul de înscriere, completat în totalitate, transmis până la data de 28 februarie 2017;
2. avocați care nu au mai participat în perioada 2013-2016 la evenimente (training-uri, conferințe, seminarii etc.) pe problematica traficului de persoane, drepturile victimelor traficului de persoane, dreptul refugiaților, fenomenul migrație;
3. cunoașterea limbii engleze;
4. disponibilitatea de a participa în totalitate de durata training-ului (prezența 100%).

Certificate de Participare se vor emite doar persoanelor care au o prezență de 100% pe durata training-ului.

Cei interesați trebuie să confirme participarea la training prin transmiterea până la data de 28 februarie 2017, a formularului de înscriere completat, pe adresa de email office@prorefugiu.org a Asociației Pro Refugiu.

:: Agenda evenimentului
:: Informații logistice
:: Formular de înscriere

 
Secţiuni: Content, Data protection, Drept penal, Internațional, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD