« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

MAI. Concurs pentru ocuparea funcției de șef serviciu II la Serviciul tehnic
27.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 22 februarie 2017, Direcția Generală Logistică din Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că scoate la concurs în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie ai MAI, funcţia de șef serviciu II la Serviciul tehnic.

Pentru a participa la concurs, ofiţerii de poliţie trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
1. să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, ori studii universitare de licenţă în domeniul ştiinţe inginereşti, ramura ingineria transporturilor, domeniul ingineria autovehiculelor sau în domeniul de licenţă inginerie de armament, rachete şi muniţii.
2. să fi absolvit studii postuniversitare, studii universitare de master, ori, după caz, studii universitare de lungă durată în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, sau în domeniul management.
3. să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de aceştia în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare;
4. să fi obţinut calificativul de cel puţin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
5. să fie declaraţi „apt medical” şi „apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop;
6. să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
7. să aibă 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs;
8. să aibă gradul necesar pentru ocuparea postului – subcomisar de poliţie;
9. să aibă vechime în muncă/din care în Ministerul Afacerilor Interne: minim 10 ani/5 ani;
10. să deţină/sau să obţină certificat sau autorizaţie de acces la informaţii clasificate.

Concursul va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale și se va desfăşura la sediul Direcției Generale Logistice, în data de 20 martie 2017.

Cererile de participare la concurs (însoţite de curriculum vitae şi copii ale diplomelor care să ateste studiile absolvite), vor fi adresate directorului general al Direcției Generale Logistice şi vor fi depuse la Serviciul Relaţii cu Publicul al Ministerului Afacerilor Interne, str. Intrarea Cristian Popişteanu, nr. 1–3, sector 1, până la data de 2 martie 2017, ora 16.00.

Dosarele de recrutare se vor depune până la data de 9 martie 2017, ora 16.00, la secretariatul comisiei de concurs, care va fi asigurat de către Direcţia Generală Management Resurse Umane.

Mai multe detalii privind conținutul dosarului de recrutare, bibliografia și tematica pot fi consultate aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD