Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Suceava. Prezentare Bilanț activitate 2016 – 2 martie 2017
28.02.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 28 februarie 2017, Curtea de Apel Suceava a anunțat că în data de joi, 2 martie 2017, începând cu ora 12.00, în cadrul Adunării Generale a judecătorilor, va prezenta Bilanţul activităţii desfăşurate pe parcursul anului 2016, potrivit unui comunicat al instanței.

La şedinţa de bilanţ vor participa membri ai Consiliului Superior al Magistraturii precum și un reprezentant al Inspecției Judiciare din cadrul CSM.

Reprezentanţii mass-media au fost invitaţi să participe la o conferinţă de presă ce va fi organizată joi, 2 martie 2017, ora 11.00 la sediul Palatului de Justiţie din str. Ştefan cel Mare nr. 62, etaj 2, cam 307.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate