Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Chestionar privind tema Congresului Avocaților 2017 – „Avocatul și accesul la justiție”
01.03.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 27 februarie 2017,  Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a fost transmis la barouri un Chestionar privind tema Congresului Avocaților 2017 – „Avocatul și accesul la justiție”, urmând ca răspunsurile să fie integrate într-un Raport ce urmează a fi înaintat la UNBR până cel târziu la 6 martie 2017, potrivit unui comunicat al UNBR.

Raportul solicitat barourilor urmează să cuprindă și punctele de vedere ale Consiliului Baroului cu privire la următoarele aspecte:
– problemele pe care Consiliul Baroului le consideră relevante în practica avocaților în analiza problematicii accesului la justiție;
– propunerile direcțiilor de acțiune ale organelor profesiei de la nivel central și local pentru îmbunătățirea accesului la justiție pe care Consilul Baroului le consideră necesare;
– statistici relevante privind numărul cererilor de ajutor public extrajudiciar soluționate pozitiv/respinse, distinct, în 2015 și 2016 precum și statistici privind cererile de ajutor public extrajudiciar soluționate negativ în 2015.

:: Chestionarul

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti