Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Chestionar privind tema Congresului Avocaților 2017 – „Avocatul și accesul la justiție”

01.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 27 februarie 2017,  Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a fost transmis la barouri un Chestionar privind tema Congresului Avocaților 2017 – „Avocatul și accesul la justiție”, urmând ca răspunsurile să fie integrate într-un Raport ce urmează a fi înaintat la UNBR până cel târziu la 6 martie 2017, potrivit unui comunicat al UNBR.

Raportul solicitat barourilor urmează să cuprindă și punctele de vedere ale Consiliului Baroului cu privire la următoarele aspecte:
– problemele pe care Consiliul Baroului le consideră relevante în practica avocaților în analiza problematicii accesului la justiție;
– propunerile direcțiilor de acțiune ale organelor profesiei de la nivel central și local pentru îmbunătățirea accesului la justiție pe care Consilul Baroului le consideră necesare;
– statistici relevante privind numărul cererilor de ajutor public extrajudiciar soluționate pozitiv/respinse, distinct, în 2015 și 2016 precum și statistici privind cererile de ajutor public extrajudiciar soluționate negativ în 2015.

:: Chestionarul

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week