Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Decrete de decorare – 28 februarie 2017
01.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 28 februarie 2017, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat următoarele decrete de decorare, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale:

I. în semn de recunoștință și apreciere pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă pe timpul îndeplinirii unor misiuni în Teatrul de Operații militare din Afganistan, culminând cu incidentul din data de 26 septembrie 2016, în timpul căruia au fost răniți:
– Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de război, sublocotenentului Oprea Florin;
– Medalia Naţională „Serviciul Credincios” Clasa a II-a, cu însemn pentru militari, de război, plutonierului Romilă Eduard-Vlad;
– Medalia Națională „Serviciul Credincios” Clasa a III-a, cu însemn pentru militari, de război, caporalului clasa a III-a Neagu Marcel și fruntașului Tarnovschi Costică-Victor.

II. în semn de recunoștință și apreciere pentru profesionalismul și curajul de care au dat dovadă pe timpul îndeplinirii unor misiuni în Teatrul de Operații militare din Afganistan, culminând cu incidentul din data de 26 septembrie 2016, prilej cu care au acționat în mod exemplar pentru salvarea camarazilor lor:
– Medalia „Bărbăție și Credință” clasa I, cu însemn pentru militari, de război, plutonierului Vaţi Octavian-Florin și caporalului clasa a III-a Puiu Constantin.

Decorările au fost făcute la propunerea lui Gabriel-Beniamin Leş, Ministrul Apărării Naţionale.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.