« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

SNG. Curs de engleză juridică – martie 2017
01.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 1 martie 2017, Şcoala Naţională de Grefieri a anunţat începerea unui nou curs de engleză juridică cu tema “English for Legal Purposes I” în forma învăţământului la distanţă, pentru personalul auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor și parchetelor, începând cu luna martie 2017.

Cursul a fost inițiat în urmă cu 4 ani, graţie parteneriatului semnat cu British Council România, care a pus la dispoziția SNG o serie de materiale de formare în domeniul limbii engleze juridice. Aceste materiale au fost prelucrate de formatorii Școlii sub forma unui curs cu design educațional online, care se va desfăşura la distanță, pe platforma de eLearning a SNG.

Derularea sesiunii de pregătire în forma învăţământului la distanţă se va desfăşura după următorul calendar:
– înscrierea la cursul de Engleză juridică: 20 martie 2017 – 24 martie 2017;
– parcurgerea cursului de Engleză juridică: 27 martie 2017 – 23 aprilie 2017;
– testarea finală: 24 aprilie 2017 – 26 aprilie 2017.

Cursul de engleză juridică, “English for Legal Purposes I”, face parte din noua strategie de formare a SNG, orientată spre revalorizarea şi restructurarea profesiei de grefier, prin dezvoltarea de abilităţi teoretice, practice dar şi non-juridice, în vederea pregătirii grefierilor ca adevăraţi profesionişti ai dreptului.

Având în vedere contextul creat de rolul crescut al grefierului în derularea procedurilor de cooperare judiciară internațională, precum și tendinţa europeană actuală privind evoluţia profesiei de grefier, activitatea de formare profesională a Şcolii Naţionale de Grefieri este în continuă dezvoltare prin îmbinarea căilor tradiţionale cu noile formule educaţionale și extinderea noilor tehnologii informaționale în toate segmentele formării.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD