Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Legal 500 a organizat, ÎN PREMIERĂ, o conferință în România. JURIDICE.ro a fost partener media EXCLUSIV


20 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 16 martie 2023, Legal 500 a organizat, pentru prima dată în România, o conferință, care s-a intitulat GC Summit 2023.

Șapte societăți civile de avocați au făcut posibil acest eveniment în premieră. Este vorba de CMS, DENTONS, MAREȘ & MAREȘ, NNDKP, SCHOENHERR & ASOCIAȚII, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, IJDELEA & ASOCIAȚII.

Au participat peste 200 de general counsel, head of legal de la importante companii din România din diferite arii de activitate (banking, asigurări, telekom, farma, retaileri).

Temele de discuție au fost extrem de atractive, la care se adaugă deosebita calitate a speakerilor și interacțiunea publicului. Cei șase moderatori, avocați, au demonstrat că au calități excepționale de coordonare a unei dezbateri, prin modul de punere a întrebărilor, a relaționării cu ceilalti speakeri, dar și a atenției acordate participanților din sală. Moderatorii au fost: Cornel Popa (ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII), Roxana Ionescu (NNDKP), Simon Dayes (DENTONS), Mihai Mareș (MAREȘ & MAREȘ), Sebastian Guțiu (SCHOENHERR & ASOCIAȚII), Horia Drăghici (CMS).

Partenerul media exclusiv al evenimentului Legal 500 GC Summit 2023 a fost JURIDICE.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică