Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Aviz favorabil ref. modul de repartizare a dosarelor aflate pe rolul Judecătoriei Dragomireşti. UPDATE: Avizul
29.06.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 29 iunie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat avizul favorabil prin Hotărârea Plenului CSM nr. 163 din 28 februarie 2017 privind proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea şi completarea Anexei la Hotărârea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripţiilor judecătorilor şi parchetelor de pe lângă judecătorii.

:: Avizul

***

Marți, 28 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de hotărâre a Guvernului pentru modificarea şi completarea Anexei la Hotărârea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripțiilor judecătoriilor şi parchetelor de pe lângă judecătorii, cu observaţia Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios, în sensul inserării unei prevederi referitoare la modul de repartizare a dosarelor aflate pe rolul Judecătoriei Dragomireşti, care să facă obiectul art. II (cu forma propusă), cu consecinţa renumerotării art. II din proiect, care va deveni art. III.

„Art.II – De la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, dosarele aflate pe rolul Judecătoriei Dragomireşti vor fi distribuite pe cale administrativă Judecătoriei Vişeu de Sus sau, după caz, Sighetu Marmaţiei, de către preşedintele Tribunalului Maramureş, în funcţie de circumscripţiile acestor instanţe.”

Art. II din proiect – ce prevede republicarea H.G. nr.337/1993 – va trebui renumerotat, devenind art. III.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7)
:: Punctul de vedere al Direcției legislaţie, documentare şi contencios nr. 3559/2017 privind proiectul de hotărâre

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti