Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 1 martie 2017
02.03.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 1 martie 2017, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat următoarele decrete de decorare, potrivit unor comunicate ale Administrației Prezidențiale:

I. Decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Bazei Sprijin Logistic „Muntenia”;

Astfel, în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, atât pe teritoriul național, cât și în teatrele de operații, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Bazei Sprijin Logistic „Muntenia”.

Decorarea a fost făcută la propunerea lui Gabriel-Beniamin Leş, Ministrul Apărării Naţionale.

:: Comunicat

II. Decretul de decorare a domnului Michael Ray Turner, co-președinte al Grupului de prieteni ai României din Congresul Statelor Unite ale Americii;

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru sprijinul constant şi semnificativ pe care l-a acordat ţării noastre în demersurile sale de realizare a obiectivelor strategice, precum şi în cadrul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord, Președintele României a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce domnului Michael Ray Turner, co-președinte al Grupului de prieteni ai României din Congresul Statelor Unite ale Americii.

Decorarea a fost făcută la propunerea lui Teodor-Viorel Meleșcanu, Ministrul Afacerilor Externe.

:: Comunicat


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.