Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 1 martie 2017

02.03.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 1 martie 2017, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat următoarele decrete de decorare, potrivit unor comunicate ale Administrației Prezidențiale:

I. Decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Bazei Sprijin Logistic „Muntenia”;

Astfel, în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, atât pe teritoriul național, cât și în teatrele de operații, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Bazei Sprijin Logistic „Muntenia”.

Decorarea a fost făcută la propunerea lui Gabriel-Beniamin Leş, Ministrul Apărării Naţionale.

:: Comunicat

II. Decretul de decorare a domnului Michael Ray Turner, co-președinte al Grupului de prieteni ai României din Congresul Statelor Unite ale Americii;

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru sprijinul constant şi semnificativ pe care l-a acordat ţării noastre în demersurile sale de realizare a obiectivelor strategice, precum şi în cadrul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord, Președintele României a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce domnului Michael Ray Turner, co-președinte al Grupului de prieteni ai României din Congresul Statelor Unite ale Americii.

Decorarea a fost făcută la propunerea lui Teodor-Viorel Meleșcanu, Ministrul Afacerilor Externe.

:: Comunicat


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.