Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept din cadrul ASE anunță lansarea, în premieră națională, a programului postuniversitar “Dreptul bancar și al noilor tehnologii”


21 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București anunță lansarea, în premieră națională, a programului postuniversitar “Dreptul bancar și al noilor tehnologii”.

Cea mai nouă și dinamică facultate de drept din țară, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București, iese din nou la rampă: împreună cu Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar și Asociația Română a Băncilor, parteneri instituționali, aduce în atenția publicului programul postuniversitar “Dreptul bancar și al noilor tehnologii”.

Programul reprezintă o premieră în domeniul cursurilor postuniversitare românești și a fost realizat în urma solicitării mediului profesional financiar-bancar. Obiectivul este reprezentat de necesitatea aprofundării conceptelor fundamentale specifice domeniului bancar precum și al noilor tehnologii, abordate în corelare directă cu necesitățile mediului de afaceri, precum și înțelegerea modului de interpretare și aplicare a normelor juridice prin prisma cazuisticii specifice sferei financiar-bancară.

Programa de studii este caracterizată printr-o pregătire academică riguroasă în cadrul căreia se acordă o atenție deosebită analizei evoluției cadrului legal, completat cu analize aprofundate și pertinente ale cazuisticii în domeniu prin care  vor fi explicate și exemplificate noțiunile de drept bancar și dreptul noilor tehnologii, cu aplicabilitate ariei financiar-bancară.

Activitățile didactice se vor desfășura preponderent online, iar cursanții vor fi îndrumați de reputați lectori, practicieni din domeniu, pe parcursul celor 8 module dinamice și atractive, astfel:

1. Contractare și garantare în materie de creditare; 2. Dreptul consumatorului de servicii financiar-bancare; 3. Conflicte în materie bancară; 4. Legislație bancară specifică; 5. Noile tehnologii în domeniul financiar-bancar; 6. Conformitate bancară; 7. ESG în materie bancară; 8. Drept bancar european.

Înscrierile la programul postuniversitar “ Dreptul bancar și al noilor tehnologii” se desfășoară exclusiv online, în perioada 16 martie – 16 aprilie 2023.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul https://drept.ase.ro/dreptul-bancar-si-al-noilor-tehnologii/, iar pentru informații adiționale și înscrieri puteți trimite mail la: postuniversitare@drept.ase.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii