Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Chestionar pentru postul de judecător la CEDO


21 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 20 martie 2023, Baroul București a informat avocații cu privire la chestionarul adresat persoanelor cu vocație de a aplica la nivel național pentru postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Chestionarul este structurat în două secțiuni:
– întrebări adresate persoanelor cu vocație de a aplica pentru postul de judecător la Curte. Întrebările sunt centrate, în principal, pe motivele pentru care persoanele respective au decis să nu aplice pentru acel post.
– întrebări adresate persoanelor care au aplicat pentru postul de judecător la Curte. Întrebările vizează posibile obstacole pe care respectivele persoane le-au întâlnit în cadrul procedurii de selecție, atât la nivel național, cât și la nivelul Consiliului Europei.

Chestionarul este disponibil în limba engleză (aici) și în limba franceză (aici). Termenul până la care sunt așteptate răspunsurile este 28 martie 2023.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii