Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Suspendare judecători, la cerere, din calitatea de coordonator de practică / formator colaborator al INM

01.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 28 februarie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

1. suspendarea din calitatea de coordonator de practică al Institutului Naţional al Magistraturii, la cerere, a Ioanei Păsculeț, judecător în cadrul Judecătoriei Cluj Napoca, pentru o perioadă de 2 ani, respectiv pentru anii de formare 2017-2018, începând cu data de 15 martie 2017;

2. Suspendarea din calitatea de formator colaborator al Institutului Naţional al Magistraturii, la cerere, a Veronicăi Năstasie, judecător în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de 1 an, respectiv pentru anul de formare 2017, începând cu data de 15 martie 2017.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 39)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week