Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 
Print Friendly, PDF & Email

BVB. Parteneriat cu Radio România Actualități pentru promovarea educației financiare
02.03.2017 | JURIDICE.ro


Joi, 2 martie 2017, Bursa de Valori București (BVB) a anunțat că a încheiat un acord de parteneriat cu Radio România Actualități (RRA) pentru îmbunătățirea cadrului informațional, susținerea și promovarea educației financiare în rândul publicului larg, potrivit unui comunicat al BVB.

Înțelegerea face parte din strategia BVB de a crește comunicarea și de a lărgi audiența pentru subiecte de investiții și antreprenoriat.

Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB: „Oamenii asociază bursa de valori cu o piață în care se vinde și se cumpără, lucru evident de altfel, dar e vorba de mult mai mult decât atât. Bursele de valori înseamnă parteneriate și încredere, iar noi suntem promotorii acestor concepte pe piața de capital. Suntem încântați că am semnat acest parteneriat cu un lider media.”

Dan Preda, director RRA: „Într-o piaţă din ce în ce mai dinamică, rolul Bursei de Valori Bucureşti este din ce în ce mai mare: pe de-o parte susţine finanţarea din România şi creşte valoarea companiilor româneşti, iar pe de altă parte este un indicator al „sănătăţii” pieţei din ţara noastră. Radio România Actualităţi, ca lider al pieţei radio din România, era firesc să fie un partener de încredere în acest demers.”

Acordul de promovare include mediatizarea unora dintre cele mai importante proiecte organizate de BVB precum, Forumul Investitorilor Individuali, eveniment aflat la cea de-a șasea ediție și care se va desfășura pe 18 martie la Romexpo, Ziua Națională a Investițiilor, care va avea loc în luna mai, Condus de randament, primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de BVB, Made in Romania – Liga Antreprenorilor, care va include cele mai promițătoare 15 companii românești cu potențial de dezvoltare, precum și Forumul Antreprenorilor.

Despre Radio România Actualități:
RRA este cel mai important post al SRR și lider de piaţă, înregistrând în valul de toamnă din 2016, cea mai mare valoare a indicatorului Market Share din România, pe toate mediile de rezidenţă: 15,5% la nivel naţional, 15,7% în mediul urban şi 16,8% în Bucureşti. Mai mult decât atât, Radio România Actualităţi a înregistrat, în acest val, peste 2.000.000 de ascultători, cel mai mare număr de ascultători înregistrat până acum, comparativ cu anii precedenţi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate