« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu

CSM și INM. Selecție 5 experți specializați în comunicare publică. UPDATE: Rezultatele selecției
10.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 10 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele procedurii de selecție.

Astfel, pentru participarea la seminar au fost selectate următoarele persoane:
Tamara Manea, inspector judiciar;
Elena-Ramona Richiţenu-Năstase, formator.

***

Miercuri, 15 martie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității o erată privind invitația de participare și caietul de sarcini.

Totodată, a fost prelungit termenul pentru depunerea candidaturilor până la data de 3 aprilie 2017.

:: Erată


***

Joi, 2 martie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 5 experți în vederea participării acestora la seminariile organizate în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

La procedura de selecție pot participa: judecători, procurori, cadre didactice universitare și alți profesioniști specializați în domeniul comunicării.

Cele 5 sesiuni sunt programate să se desfășoare astfel:
I. 3 sunt dedicate comunicării publice și relației cu mass-media, urmărind formarea purtătorilor de cuvânt de la nivelul instanțelor și parchetelor de la toate gradele de jurisdicție (20 de participanți per seminar)
– 29-30 iunie 2017, București
– 28-29 septembrie 2017, București
– 19-20 octombrie 2017, București

II. 2 sunt dedicate comunicării publice cu justițiabilii și ceilalți participanți la înfăptuirea actului de justiție, urmărind formarea judecătorilor și procurorilor de la judecătorii și parchetele de pe lângă acestea (20 de participanți per seminar)
– 6-7 noiembrie 2017, București
– 7-8 decembrie 2017, București

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 20 martie 2017.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM și INM. Selecție 5 experți specializați în comunicare publică. UPDATE: Rezultatele selecției”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.