Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Completarea chestionarului privind tema Congresului Avocaților 2017. UPDATE: Chestionar – varianta ONLINE
10.03.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 9 martie 2017, Baroul București a adus la cunoștința avocaților necesitatea completării chestionarului implementat în aplicația „Tabloul național al avocaților”, pentru ca problemele întâmpinate de avocați legate de tema Congresului să poată fi centralizate în cel mai scurt timp, iar rezultatele chestionarului să fie cuprinse în Raportul Consiliului UNBR la Congres, potrivit unui comunicat al Baroului.

În cazul în care avocații au completat Chestionarul transmis anterior prin email, sunt rugați să completeze și varianta online pentru a se face centralizarea în timp real.

Pentru completare avocații sunt rugați să consulte instrucțiunile disponibile aici.

***

Miercuri, 1 martie 2017, Baroul București a invitat avocații din Baroul București să sprijine, prin răspunsurile la chestionarul cu privire la tema Congresului Avocaților 2017 – „Avocatul și accesul la justiție”, adoptarea de către Congres de hotărâri / decizii pe problematica temei Congresului, fundamentate pe realități constate direct de Barouri prin avocați, potrivit unui comunicat al Baroului.

Răspunsurile vor fi trimise în format electronic, atât pe adresa secretariat@baroul-bucuresti.ro, cât şi pe adresa congres2017@unbr.ro până luni, 6 martie 2017.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti