Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Completarea chestionarului privind tema Congresului Avocaților 2017. UPDATE: Chestionar – varianta ONLINE
10.03.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 9 martie 2017, Baroul București a adus la cunoștința avocaților necesitatea completării chestionarului implementat în aplicația „Tabloul național al avocaților”, pentru ca problemele întâmpinate de avocați legate de tema Congresului să poată fi centralizate în cel mai scurt timp, iar rezultatele chestionarului să fie cuprinse în Raportul Consiliului UNBR la Congres, potrivit unui comunicat al Baroului.

În cazul în care avocații au completat Chestionarul transmis anterior prin email, sunt rugați să completeze și varianta online pentru a se face centralizarea în timp real.

Pentru completare avocații sunt rugați să consulte instrucțiunile disponibile aici.

***

Miercuri, 1 martie 2017, Baroul București a invitat avocații din Baroul București să sprijine, prin răspunsurile la chestionarul cu privire la tema Congresului Avocaților 2017 – „Avocatul și accesul la justiție”, adoptarea de către Congres de hotărâri / decizii pe problematica temei Congresului, fundamentate pe realități constate direct de Barouri prin avocați, potrivit unui comunicat al Baroului.

Răspunsurile vor fi trimise în format electronic, atât pe adresa secretariat@baroul-bucuresti.ro, cât şi pe adresa congres2017@unbr.ro până luni, 6 martie 2017.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate